- RSS" href="http://www.cezaforum.com/index.php?type=rss;action=.xml" />
">
10 Eylül 2010, 16:37:59*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.sinavkolik.net www.fonturk.net www.kvforum.net   www.forumiphone.net www.yamatr.net
Gelişmiş Arama
Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: Mk' nın Ceza Ropörtajı  (Okunma Sayısı 372 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PisKoZZ
PisKoZ
Admin
Bizden Biri
*

Rap Puanı: +341/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

PisKoZ@w.cn PisKoZ PisKoZ@w.cn
E-Posta
« : 27 Şubat 2009, 13:49:23 »

Mk : "Rap" dendiği zaman hemen akla Ceza geliyor. Sence bunun sebebi nedir?
Ceza : Başlıca nedeni bu işe ilk başlayanlardan biri olmam. 1995' te Cartel geldi Almanyadan. İlk defa Türkiye' de duyuldular. Biz de o zamanlar amatör olarak uğraşıyorduk bu işle. 1997 yılında girişimlerde bulunmaya başladım. Şu anda müzik hayatımın 10. yılını kutluyorum.
Mk : Seni rap' e ne yönlendirdi?
Ceza :
Babam rock dinleyicisidir. Evde, Led Zeppelin, Scorpions, Jimi Hendrix gibi rock gruplarını dinleyerek büyüdüm. Ama TRT' de izlediğim bir break dance filminden çok etkilenmiştim:)Filmler bizi gerçekten etkileyebiliyor değil mi? Kalbimi rap' e verdim, ama hâlâ her tarz müziği dinlerim.
Mk : Rap' te çok fazla küfür yok mu sence?
Ceza : Ben arasıra birilerine gönderme yapıyorum, ama bunlar küfür mü tartışılır. Her zaman kötü olan şey dikkat çeker insanlar arasında. Onları küfür olarak kabul etmiyorum açıkçası. Neyzen Tevfikten ilham alırım. Bunun sınırlarını çizmek lazım. Argoya küfür diyemeyiz bence. Televizyonda izlediklerinden daha kötü etkileniyorlar bence
Mk : Pekiyi, kazandığın para sana yetiyor mu?
Ceza : Şuanda evim ya da arabam yok, ama kimseye muhtaç değilim. Sevdiklerim mutlu oldukça sorun yok. Onlara yardım edeyim yeter. Onların sorunları olmasın.
Mk : Ayben'le aranız nasıl? Rap' te nerdeyse tek kadın isim diyebiliriz onun için...
Ceza : Çok iyi. Benimle herşeyi paylaşır Beraber büyüdük, iki kardeştik. Benim sayemde müziği tanıdı. O da güzel işler yaptı. Şu sıralar, solo albümü hazırlıyor. Doğa ve Esin gibi rap yapanj arkadaşları da var. Kızların okula bile gidemediği bir ülkede güzel işler yapıyor onlar. Örnek oluyorlar
Mk : Daha önce hiç başka işlerle uğraştın mı?
Ceza : Elektrik edaresinde, 7sene çalıştım. Orada çalışırken, Nefret albümlerini ve Med Cezir' i yaptım. Konserler veriyordum, festivallere katıldım, ama bir taraftan da elektrikçilik yapıyordum. Babam devlet memuruydu benim, annem çok hastaydı. Gerçekten büyük bir yük altındaydık. Birçok şeyi yapmak zorundaydık.
İşte Milliyet Kardeş dergisinin Ceza İle yaptığı ropörtaj, iyi okumalar

shoremark
Super Moderator
Bizden Biri
*

Rap Puanı: +145/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Come To cs Baby

shore_mark1@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2009, 23:06:01 »

eyw baba saol
Sayfa: [1]   Yukarı git
Gitmek istediğiniz yer:  

CezaForum.Com
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

kapat